• zipen

Produk

  • High Temperature & High Pressure Magnetic Reactor

    Reaktor Magnetik Suhu Dhuwur & Tekanan Dhuwur

    1. ZIPEN nawakake reaktor HP / HT sing ditrapake kanggo tekanan ing 350bar lan suhu nganti 500 ℃.

    2. Reaktor bisa digawe saka S.S310, Titanium, Hastelloy, Zirconium, Monel, Incoloy.

  • Hydrothermal Synthesis Reactors

    Reaktor Sintesis Hidrotermal

    Unit reaktor sintesis hidrotermal bisa digunakake kanggo nguji klompok media sing padha ing kahanan sing beda utawa klompok media sing beda ing kahanan sing padha.

    Unit reaktor sintesis hidrotermal kasusun saka awak kabinet, sistem puteran, sistem pemanas lan sistem kontrol.Awak kabinet digawe saka stainless steel.Sistem puteran kasusun saka motor, gearbox lan dhukungan puteran.Sistem kontrol utamané ngontrol suhu kabinet lan kacepetan puteran.

  • Homogeneous Reactor/Hydrothermal Reaction Rotary Oven

    Reaktor homogen/Reaksi Hidrotermal Oven Rotary

    Reaktor homogen kasusun saka awak kabinèt, bagean puteran, pemanas lan pengontrol.Awak kabinet digawe saka stainless steel.Sistem puteran kalebu kothak gear motor lan dhukungan puteran.Sistem kontrol utamané ngontrol suhu kabinet lan kacepetan puteran.Reaktor homogen nggunakake sawetara prau reaktor sintesis hidrotermal kanggo nguji klompok media sing padha ing kahanan sing beda utawa klompok media sing beda ing kahanan sing padha.

  • Pilot/Industrial magnetic stirred reactors

    Pilot/Industrial magnetic stirred reactors

    Reaktor iki digunakake digunakake ing Petroleum, kimia, karet, pestisida, dye, medicine, pangan lan digunakake kanggo ngrampungake prau meksa saka vulkanisasi, nitrifikasi, hidrogenasi, alkilasi, polimerisasi, kondensasi, etc. Miturut pangolahan produksi beda, kondisi operasi. , lsp, struktur desain lan paramèter reaktor beda-beda, yaiku, struktur reaktor beda, lan kalebu peralatan wadhah sing ora standar.

  • Catalyst evaluation system

    Sistem evaluasi katalis

    Proses dhasar: Sistem kasebut nyedhiyakake rong gas, hidrogen lan nitrogen, sing dikontrol dening regulator tekanan.Hidrogen diukur lan diisi karo pengontrol aliran massa, lan nitrogen diukur lan diisi karo rotameter, banjur dilebokake menyang reaktor.Reaksi terus-terusan ditindakake miturut kondisi suhu lan tekanan sing disetel dening pangguna.

  • Experimental rectification system

    Sistem rektifikasi eksperimental

    Sistem kasebut minangka unit rectification NPG neopentyl glycol terus-terusan sing dikontrol kanthi otomatis dening komputer, sing kasusun saka patang bagean: unit persiapan materi, unit pakan materi, unit menara rectification lan unit koleksi produk.Sistem iki kasedhiya kanggo remot kontrol liwat IPC lan kontrol manual liwat kabinet kontrol ing situs.

  • Experimental nitrile latex reaction system

    Sistem reaksi lateks nitril eksperimental

    Sistem iki digunakake kanggo riset eksperimen lan pangembangan lateks nitril, nggunakake kontrol manual feed terus-terusan lan reaksi kumpulan.

    Sistem kasebut nganggo konsep desain modular, lan kabeh peralatan lan saluran pipa disusun ing pigura, sing kalebu telung bagean: tangki panyimpenan bahan mentah, unit pakan lan unit reaksi.

    Sistem kontrol instrumen PID digunakake.Sistem kabeh minangka platform eksperimen sing aman lan efisien.

  • Experimental Nylon reaction system

    Sistem reaksi nilon eksperimental

    Reaktor didhukung ing pigura alloy aluminium.Reaktor kasebut nggunakake struktur flanged kanthi struktur sing cukup lan standarisasi sing luwih dhuwur.Bisa digunakake kanggo reaksi kimia saka macem-macem bahan ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.Iku utamané cocok kanggo aduk lan reaksi saka bahan viskositas dhuwur.

  • Experimental polyether reaction system

    Sistem reaksi polieter eksperimental

    Kabeh sistem reaksi digabungake ing pigura stainless steel.Katup pakan PO / EO dipasang ing pigura kanggo nyegah pangukuran skala elektronik kena pengaruh sajrone operasi.

    Sistem reaksi disambungake karo pipa stainless steel lan katup jarum, sing gampang dicopot lan disambungake maneh.

  • Bench Top Reactor, Floor stand Reactor

    Bench Top Reactor, Floor stand Reactor

    Reaktor ndhuwur bangku nggabungake kaluwihan reaktor lan otomatisasi suhu lan tekanan dhuwur, cerdas, kanthi volume 100-1000ml, operasi layar tutul sing prasaja lan intuisi lan antarmuka operasi sing cetha, sing ngrampungake masalah mekanik lan rumit saka tombol tradisional. kontrol;Bisa ngrekam lan ngumpulake kabeh data wektu nyata lan nampilake ing layar tutul kanthi grafis online, kayata suhu reaksi, tekanan, wektu, kacepetan nyampur, lan sapiturute, sing bisa gampang dideleng lan dianalisis dening pangguna kapan wae, lan bisa diekspor nganggo USB flash disk.Bisa ngasilake kurva suhu, tekanan lan kacepetan, lan nyadari operasi sing ora dijaga.

  • Polymer polyols (POP) reaction system

    Sistem reaksi polimer poliol (POP).

    Sistem iki cocok kanggo reaksi terus-terusan bahan fase gas-cair ing suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.Utamane digunakake ing tes eksplorasi kahanan proses POP.

    Proses dhasar: rong port kasedhiya kanggo gas.Siji port yaiku nitrogen kanggo ngresiki safety;liyane yaiku udhara minangka sumber daya katup pneumatik.

  • Experimental PX continuous oxidation system

    Eksperimental PX sistem oksidasi terus-terusan

    Sistem iki digunakake kanggo reaksi oksidasi PX sing terus-terusan, lan bisa digunakake kanggo simulasi jinis menara lan jinis ketel ing produksi industri.Sistem bisa mesthekake dipakani terus-terusan bahan mentahan lan discharging terus-terusan produk, lan ketemu syarat lampahing saka eksperimen.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2