• zipen

Babagan awake dhewe

INDUSTRI ZIPEN

ZIPEN INDUSTRY minangka perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi khusus ing peralatan industri lan bahan kimia khusus.INDUSTRI ZIPEN dumunung ing Shanghai, pusat ekonomi China, lan dumadi saka telung perusahaan: Zipen Industrial Equipment Co., Ltd., Zipen Chemical Co., Ltd. lan Shanghai Zipen International Trading Co., Ltd.

INDUSTRI ZIPEN fokus ing reaktor pengaduk magnetik tekanan tinggi, agitator, lan macem-macem jinis instrumen kontrol sing ndhukung, uga macem-macem set lengkap laboratorium reaksi kontinu lan sistem reaksi pilot.Nyedhiyakake set lengkap peralatan lan solusi terpadu kanggo para pelanggan ing bidang bahan petrokimia anyar, kimia, perlindungan lingkungan, lan industri farmasi., lsp.

INDUSTRI ZIPEN uga melu bahan kimia khusus, kalebu bahan mentah hidrogen peroksida, kayata 2-etil antrakuinon (2-EAQ), trioctyl phosphate (TOP), tetra-n-butylurea (TBU), alumina aktif, bal keramik, lsp. uga nyedhiyakake agen curing Dimeryl-Di-isocyanate (DDI) lan Isophorone di-isocyanate (IPDI).

Shanghai Zipen International Trading Co., Ltd spesialisasi ing bisnis ekspor produk ing ndhuwur, lan nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad lan njamin rantai pasokan kita lancar.

Tim lan Nilai Kita

ZIPEN INDUSTRY dumadi saka tim profesional lan berpengalaman, kalebu insinyur kimia senior, insinyur mekanik senior, manajer proyek lan wong dagang internasional profesional.Kita uga kerja sama karo universitas lan lembaga riset liyane, ahli lan profesor ing bidang elektronik, mesin, lan industri kimia.

Business team Builds a new company with puzzle

Klien
Minangka supplier, kita komunikasi karo klien kita, ngrungokake panemu lan saran kanthi pikiran sing mbukak, ngerti apa sing dibutuhake, terus-terusan ningkatake fungsi peralatan, supaya produk kasebut tansah cocog karo riset ilmiah lan kabutuhan produksi klien lan nggawe kemajuan umum.

Kualitas
Kita fokus ing kualitas produk kita.Saben produk kita dipriksa kanthi asil "qualified" ing pabrik sadurunge dikirim.

Layanan
We Care apa kita klien perlu.Layanan kita kasedhiya kapan lan ing ngendi wae sampeyan butuhake.